Trocadéro Systems AB        

 

 

Uppåt Fakturering Lön Bokföring Bonus Starta eget

    Beställ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program

Vårt mål: Lättanvänt!

Precis som när du köper ett dataspel, vill du ju komma igång utan att behöva traggla igenom hela handboken. Du ska inte behöva stirra på skärmen en kvart för att hitta den kontroll som du vill använda. När du gör en viss sak, ska det inte finnas en massa ovidkommande på skärmen - bara det du har nytta av just då.

Det är också det vi fått mest beröm för genom åren. Och att programmen ofta klarar av mycket mer än man förväntar sig.

Viktiga fördelar

Alla program kan användas för obegränsat antal klienter. 
Uppdateringar hämtas automatiskt från nätet. Detta gäller även servicefiler som till exempel nya skattetabeller o.d.
Programmen kan kopplas samman så att all bokföring av transaktioner i Fakturering, Lön etc. sker automatiskt.
Hög säkerhet vid strömavbrott och andra störningar.
Många avancerade funktioner som vanligtvis bara finns i betydligt dyrare program.
 
 
Bokföring / Bokföring Pro
 
Dessa båda program fungerar helt identiskt, men Bokföring Pro har många fler funktioner. Du kan använda programmen för hur många företag som helst! Programmen klarar de nya momsregler som gäller från 1 juli 2007 (omvänd skattskyldighet),
 
Med Bokföring klarar du snabbt och enkelt ditt företags redovisning och får fram alla uppgifter du behöver för momsdeklaration, deklaration o.s.v. Om du är nybörjare har programmet många funktioner som hindrar att du gör fel. Är du mer erfaren kommer du att uppskatta hur snabbt bokföringsarbetet går. Inga konstigheter - allt är översiktligt och lättbegripligt. Räkenskapsschemat till deklarationen kan du skicka elektroniskt till skatteverket.
 
Bokföring Pro är perfekt för servicebyråer som sköter redovisningen åt klienter. Programmet kan skapa en fullständig årsredovisning, klar att skicka till Bolagsverket - i Word-format så att du kan redigera den som du vill. Debiteringshjälp, stöd för normal VMB-handel, Inventariehantering, och avancerade import/export-egenskaper är bara några få exempel på allt som ingår. Du kan skicka momsdeklarationer, balans och resultat till dina kunder med e-post direkt med programmet. Samma gäller kompletta årsredovisningar. Du kan också skicka kompletta deklarationer elektroniskt direkt till skatteverket.
 
 
Fakturering / Kommers
 
Även här gäller att programmen fungerar identiskt, men att Kommers har många fler funktioner. Du kan också använda dessa program till hur många företag som helts.

Med Fakturering kan du skriva offerter, order, följesedlar, fakturor och kvitton. Utseendet bestämmer du själv, men det finns många färdiga formulär som du kan använda direkt. Med ett musklick kan du göra ett nytt dokument av ett befintligt, till exempel en faktura av en följesedel. Betalningar prickar du enkelt av i reskontran - och du får bokföringsorder på allt. ELLER så kan allting bokföras automatiskt - om du har Bokföringsprogrammet också. Ett enkelt artikelregister ingår.

Kommers har ett utökat artikelregister med lagerstatus, olika prisnivåer och mycket mycket annat. Kommers stöder normal VMB-handel och har ett eget artikelregister för detta. Kommers hanterar även artiklar som består av flera andra artiklar.

Lön

Med Lön sköter du hela din personaladministration. Du kan använda det för hur många företag som helst. Programmet klarar de nya regler för arbetsgivaravgifter som gäller från 1 juli 2007, t.ex. de nya reglerna för ungdomar mellan 18 och 25 år.

Du får lönebesked utskrivna för varje löneutbetalning. Programmet beräknar sjukpenning, semester, skatteavdrag m.m. Aktuella belopp för förmåner, bilersättning och liknande finns inlagt och kan ändras vid behov. Du får skattedeklarationer utskrivna, liksom de årliga kontrolluppgifterna. 

Tjänstgöringsintyg, anställningsavtal, uppsägning och annat kan du också få utskrivet. Kort sagt ett program som ger dej mycket för pengarna.

 

 

 

 

Skicka e-post till tellus@trocadero.se med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Senast ändrad: 29 september 2010